Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2010, 07:39 PM   #63 (permalink)
mavihuzur
Teğmen

mavihuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavihuzur is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:

Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
of ben hçbizaman içimdeki gerçekn beni ortaya çıkaratamıycağım sanırım..oturmuş bi karakterim yok sanki..herkes kararlı ben kararsız herkes cesur ben korkak.. hiçkimsenin takmayacagı şeyleri kafama takıyorum baskalarını çok önemsiyorum.en önemisi korkuyorum sevmedgim insanlardan eskinin verdgi samimiyetle uzaklaşamıyorum.soğuk davranmayada korkuyorum..ben kendimi çok kötü hissediyorum en önemlisi çok korkak :( çevremde sevmedgim insanalr oldugu sürece ve bunlarla mecbur aynı ortamda bulundugum sürece ve yüzlerine ister istemez güldüğüm sürece ve kendim olamadığım sürece ben asla mutlu olamıcam :'(

bu konuda benziyoruz. sen çekim yasası videolarından biraz izle. küçük bi öneri, sevmediğin insanlara tepkilerini birden değil yavaş yavaş göstermeyi dene. örneğin bişey soruklarında yüzlerine bakmadan cvp ver yada cvp verme kus. bakma işim var diyebilirsin .

Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin...
mavihuzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla