Cevap: spestnaz ın günlüğü insanlar hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar. . hiçbir şeyin hem de . sevginin bile. ulan yazık bee!! aç insanları düşünmeden, yazık günah demeden çöpe attıkları yemeklere, israf ettikleri suya eyvallah. . ama kırdıkları kalplere?? buna eyvallah diyecek biri varrmıı?? varrsa, ben kocamaaann bir 'hata'yım. Büyük bir hayal kırıklığından ibaretim. sığamıyorum bu bedene. . Küçük geliyor dünyaaa. . hislerimin tercümanı yok. kimse de anlamıyor. ben kimseye benzemiyorum. bilmiş bilmiş bakmayın bu yazıya. . yine çıkmazlara girmiş; kendini tutamamış demeyin. bana sabrı da tavsiye etmeyin. . sabrediyorum zaten. . saçma sapan şeyler yaşıyorum. Hayırlısı, deyip geçiyorum. Sabah bir yazı okuyorum, diyorum ki: işte, benim derdim bu. . enn fazla 6 7 dakika sonra unutuyorum okuduklarımı. amaaaann!! boşveeerr!!! sen mutlusun spestnazz. . kimse umurunda değil, senin. dünya sadece senin. Sadece senin. kim sıkabilir ki canını!! kimmse sıkamaz! ama gelin görün kii. . Sığamıyorum bu dünyaya. sığamıyoruuuuuuuumm. . sonsuzluk denen saçmalığa kaptırsam kendimi. . Yada jüpiter de 400 500 yıldır dönmekte olan hortumun arasına atlasamm!! saat 20.20. . bakın, buraya yazıyorum: Kendimi bildim bileli bu aynı vakti görme (19.19, 20.20, 21.21 vb) olayına saçmalıktır, dedim. . ama inanmaktan kendimi de alamadım. en son biri yazmıştı ya, kapıda kalan kadın hikayesi. . onu okudum ama kimin yazdığını unuttum. . al işte. . neyse, o hikayeden sonra biraz duruldum. şu ann biraz sakinliğe ihtiyacım varr. . sakinim, ama. . bilmiyorum yaa. . bu internet cafe deki insanlardan iğreniyorum. Havada uçuşan küfürleri bir duysanız. . elimde olsa varr yaa. . neyse, öyle işte. . yazdıklarımı silesim var. alakasız oldu, gibi. . ama silmiyorum. çünkü gerçekler. . Realistlik gerçekçilikse; benn de NaturalisT im. . sevgiyle kalınn. . |