Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 06:25 PM   #50 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ben mutluyum!!!

Alıntı:
berkant16 Nickli Üyeden Alıntı
Dün mesaj yazmamıştım günlüğüme bugün söylemek istediklerim var

öncelikle evimde ve işimde herşey yolunda Allah kötüsünden saklasın Hamdolsun çok iyiyim. yalnız geçen yıl takıştığımız bir arkadaşımla yaşadığımız sorunumuz nüksetti ve dün yine tartıştık tabi ilk seferinde olduğu gibi ben alttan almadım ve düşüncelerimi ona söyledim buraya kadar iyi gitti sorun yok yani tabi onunda kalbini kırıp egoist davranmak istemiyorum yalnız başka bir konuda sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var ?????

yalnız bunu bir kaç saat sonra yazmak istiyorum eşimle yürüyüşe çıkıyoruz mesajımıda silmek istemedim

esenlikle kalın görüşürüz
sabırsızlıkla bekliyoruz.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla