10-01-2010, 05:16 PM
|
#312 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı: sf_li_prenses Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar benım anlamadıgım tamam muzık dınlıyoruz arada arkadan ses gelıyor konusma yanı sanırım o telkın oluyo ama neden cok az ses ve hıcbısey anlasılmıyo :S bu sesı duymak ıcın caba harcayınca :S basına agrılar gırıyo ınsanın ben ılk defa dınledım ama umarım işe yarar saoln ıyı gunler | sevgili arkadaşım bunlar subliminal msjlar yani kulağa değil bilinçaltına hitap ediyo sesleri duymaya ve konuşmaları anlamaya çalışmayın sesler bilinçaltınız tarafından algılanıyor rehber bölümünü incelersen sevinirim gönderdiğim linkte de sorunla ilgili yanıtları bulucaksın sevgiyle kal http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-muzik-mi-var/ Alıntı: candy_38 Nickli Üyeden Alıntı
merabalar ben sitenize bugün üye oldum ego ve suçluluk duygusu klasik müziklerini dinlemeye başladım. ama yorumları okudum ve baş ağrısı falan olduğunu yazanlar var benim de sınav haftam acaba zararı olur mu bilgi verir misiniz. sınavlardan sonra mı başlamalıyım? bir de hangi plana göre dinlemeliyim acaba şimdiden teşekkürler. | arkadaşım aramıza hoşgeldin endişelenecek bir durum değil bu kendini sakın şartlandırma yan etkiler olabiliyor bazen herkeste farklı şikayetler olabiliyor ama büyütülecek bir sorun yok basit ve geçici yan etkiler önemli bir probleme sebep olsa hiçbirimiz dinlemez ve tavsiyede etmeyiz aksine sınav haftan olması dolayısıyla dinlemenin seni daha iyi hissettireceğine ve rahatlatacağına inanıyorum sevgiyle kal başarılar |
| |