Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2010, 05:33 PM   #83 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
YABANCI_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba nevresim inshallah iyisinzdir.aslinda cok sikintili bir animda okudum gunlugunzu ama iyi ki okumusum.bende sizin yashadiklarinizi bir zamanlar yashadim.ama cok shukur su an tam da olmasa iyiym.ama bildigim zaman aileme soyledm bana yaptiklarini soyledm artik onlar bana daha anlayishli davraniyorlr.ayni zamanda ne kadar cok insana anlatirsn bir o kadar iyi oluyor.eyer anlata bilirsen ailenden yakin oldugun birine anlatman iyi olur.birde sosyal ortamlara fazla gitmeye calis cok etkisi var yalniz kalsnda git.shuan o kadar deyishdm ki ben kendim bile kendimi tanimiyorum.bir shey anlatdiginda sonra niye anlatdm diye kendine soru sorma.kendine iyi bak.yazdiklarin gercekden bana iyi geliyor.gorushuruz
sizin yazdıklarınızda bana çok iyi geldi.birilerinin bana bu rahatsızlıktan kurtulduğunu söylemesi beni motive ediyo.mutlu oluyorum sizin adınıza ve bende sizin gibi kurtulmayı temenni ediyorum.zaten inancım sabit artık değişmiyo ama bazen moralim bozuluyo sadece.tşkler yorumunuz için.