Cevap: Huzura Yolculuk Hayat insanları nerden nereye sürüklüyor son bir yılda neler yaşamışım hepsi bir flim şeridi gibi geçiyor gözlerimin önünden. Çok hızlı kararlar vermişim dolayısı ile çok şey yaşamışım. İyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bırakmışım. 2009 yılı benim için küskünlükler kırgınlıklar ayrılıklar yılı olmuş ama sene biterken son anında hayatımla ilgili önemli bir karar aldım. Evlendim. Aralık ayında evlendim. Umuyorum ki bu evlilik bana mutluluk huzur getirir. Hayatımın küçük bir kısmını sizlerle paylaştım özel yaşantıma şahit oldunuz kimi zaman benimle üzüldünüz kimi zaman iyi hallerime sevindiniz. Şimdide benimle beraber yeni yaşantıma tanık olacaksınız sizlere içimi dökmek yaşadıklarımı sizinle paylaşmak bana büyük zevk veriyor. Şimdi verdiğim bu önemli karar benim bütün yaşantımı etkileyecek bunun için hiçbir şeyi riske atamam. Nasıl tabir etsem bilmiyorum ama dışardan bakıldığında kolay bir yaşantım yok. Cümleleri özenle seçerek olumlu cümleler kurmaya çalışıyorum. Her an aklımda kalbimde tek bir şey var her şey çok iyi ve dahada iyi olacak bunu tüm benliğime yaymaya çalışıyorum. Biliyorum ki buna inandığım sürece her şey istediğim gibi olacak. Buradan şuan hayatımda olan insanlara ve hayatımdan çıkarttığım insanlara seslenmek istiyorum duymasalar bile. Çoğunuzun kalbini kırdım haksızlıklar yaptım yanlışlar yaptım elbette sizlerde bana yaptınız ben sizleri affettim lütfen sizlerde beni affedin. Hayatta insanın başına her şey gelebiliyor çoğu zaman seçimlerimizi bilmeyerek yapıyoruz o an için doğru olanın o olduğunu düşünerek hareket ediyoruz sonradan yanlışın farkına varsak da herşey bitmiş oluyor. O noktada yapılması gereken şey bir sonraki doğruyu bulmak oluyor. Şu an bir sonraki doğrunun peşindeyim. Yaptığım ve yaşadığım şeylerden pişmanlık duymuyorum hiç bir zaman duymadımda. Çünkü herşey olması gerektiği gibi olur ve yaşadığımız şeyler bize biraz daha tecrübe katar. |