Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 11:10 PM   #52 (permalink)
berkant16
Teğmen

Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 135 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berkant16 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ben mutluyum!!!

serpil hanım bu olumsuz sözleri kelime dağarcığımdan çıkarma konusunda tavsiyene uymak istiyorum önceki mesajında pek odaklanamamıştım tecrübelerimle bunu tavsiye ediyorum demişsin bakalım bu konuda ne yapabilirim
önceki mesajımda da belirtmiştim; işten ve ailecek konuştuğum bir arkadaşım var daha önce bir kaç kişinin içinde bana kötü sözler söylemişti, daha sonra özür dilediği için konuyu kapatmıştık. neyse ben ve bir kaç kişi iş yerinde öğle arasında yemek yiyoruz ve kahve çay içip muhabbet ediyoruz. 12:00 - 13:00 arası bu arkadaşımda katılıyor, ancak daha önceki sarf ettiği sözler dolayısıyla aramızda olmasını istemeyenler var, yani öğle yemeğinde onunla beraber olmak istemiyorlar. bende dostluğumuz bozulmasın diye onunla yemek yemeye devam ediyorum. dün yine özür dilediği sözleri bana karşı tekrarladı ( ne yazık sarf ettiği sözler yanlış bildiği bir konuda)ben o an çok olumsuz şeyler söyleyerek arkadaşlığımızı bitirmek istemediğim için sustum, ancak bir karar vermem gerekiyor. bu kararım daha önce alışılmadık ve mantıklı olmalı, hem benim daha sonra pişman olmadan verebileceğim bir karar olmalı bir karar vermeliyim, çünkü bu şekilde kendime saygım kalmadığı hissi uyanıyor bende.

ben yemek molalarında arkadaşlığımızın bozulmaması için bir süre görüşmememiz gerektiğini söylemeyi düşündüm farklı fikirlerede açığım

ne dersiniz sonra kendime kızıp hayıflanmak istemiyorum ama onunda bana yaptığı muameleye tepkisiz kalamam.