Eveet, bugün ilk finalimiz geçti hayırlı uğurlu olsun
güzel geçti soruları cevaplarken kendimi kaybettim
birkaç gündür telkinleri dinlemiyordum şimdi doping yapıyorum düzeliyorum sakinleşiyorum. Birkaç gündür uyuyamıyorum sabaha doğru artık saat kaçta uyuyorsam uykunun en derin yeri öğle saatlerine denk geliyor ama o saatlerde uyanmam gerekiyor. Mesela birkaç gün önce rüyamda eski rehberlik hocama ben nerde yanlış yaptım diye sormaya gittiğimi gördüm tam bana çevreni sınırladın... diye bir şeyler anlatıcakken annemin seslenmesiyle yardım alamadım
ben nerde yanlış yaptım da nasıl arabesk bir şey
bu telkinler ufkumu açtıkça mükemmellik arayışına mı girdim bilmiyorum, sınavda çıkabilecek her yere çalıştım ama biraz hırpalandım tabii, zaten şu an birkaç saatlik uykuyla duruyorum ama zindeyim, daha önceden olsa kesinlikle eve gelir gelmez kendimi yatağa atmıştım. Sınavda sorulma ihtimali yüksek olan ve zor bir konu vardı, önceden ona odaklanırdım sormasın sormasın diye ve kesin oradan sorardı, bu sınavdan önce sorarsa sorsun elimden geleni yapacağım dedim ve sormadı
İmgelediklerim gerçekleşiyor,onları çekim yasasıyla ilgili konulara yazacağım. Güzel gidiyor, bu 2 hafta final haftalarım, ama güzel gidiyor