Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2010, 08:17 PM   #10 (permalink)
yagmur7
Teğmen

Tesekkür: 36
98 Mesajinıza toplam 693 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yagmur7 will become famous soon enoughyagmur7 will become famous soon enough
Standart Cevap: Düşüncelerimizi bu konu başlığı altında,yazıya dökerek değiştirmeye ne dersini

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olumluyu yazsak sadece olmaz mı? çok başarılıyım her şey yolunda giriyor en güzel sürprizlerle mutlu oluyorum...
Özellikle,önce yaşadığımız olumsuzlukları yazarsak daha iyi olur.

Çünkü yazıya döktüğümüz zaman,negatiften pozitife geçişe de somut bir şekilde şahit olmuş oluruz.Zaten her zaman kalıcı olan yazı değil midir? :)

Ayrıca şöyle de bir avantajı olacak tahminimce,diyelim ki sen,çekirdek inancını bulmakta zorlanıyorsun,ama yaşadığın olumsuzlukları da burada dile getirince,hepimiz senin çekirdek inancın hakkında yorum yapma şansına sahip olacağız ve böylelikle belki de sorununun kökenine daha çabuk ineceksin,farklı bakış açılarını göreceksin.

toparlarsak,olumsuzluklarıda yazmamız çok iyi olacak,aynı zamanda da deşarj olup,içimizdeki negatif inancı tutmamış olacağız bir çeşit terapi gibi...

***sonuçta siz bilirsiniz tabi:)) benim ki,sadece pozitife giden yolumuza,ışık tutmak amaçlı yaptığım bir öneri ...