Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2010, 12:42 AM   #162 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

bugün gecenin bir yarısına kadar hastanede başında beklediğim bir arkadaşla atıştık. . konuşmuyoruz. . İnsanları anlamıyorum. nerden buluyor benim hayatıma karışma hakkını. . yok efendim bilgisayara çok takılıyormuşum. . sana ne!.. öyle bir şekilde konuşuyordu ki benimle. . sanki erol taş ım ben, o da cüneyt arkın. kötü adamı pis bozuyor, bozmaya çalışıyor. halis muhlis karadenizli damarım attıı. . ve tepkimi koydumm. . bişeyler dedim, ondan sonradır görmezlikten geliyorumm. . hımm, iyi gidiyor. 5 ayda yurttan 3 kişiyle tartıştım. sadece biriyle konuşuyoruz. . o da zoraki merhabalaşma :) pişman mıyım. . Yoo. . kendileri bilirler. Ohh bee!! yaşamak varmışş. Benim hayatım. . Çıkın, gidin. umurumda bile değilsiniz. Allah Allah yaa. . sanki hiç yalnız kalmadık. . Baktım daha kötüye gidiyor durum, hemenn telkin dinlemeye başladım. Sakinleştirdi biraz, ama azaltmadı etkisini. . Az kalsın kütüphanede sevgilisiyle kavga eden birini haşlıyorduk ;) son anda kurtardı kendinii :) eee, şimdi mutluyum. . muyumm?? mutlu-mtrak. . yuvarlanıyoruz, işte bay günlükk. . daha ne olsunn :) yarın bitecek olan finaller. . ve başlayacak olann sıkı bir telkin temposuu. . Hepinizi seviyor bu çocuukk. . kalın sağlıcaklaa