Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 12:09 AM   #119 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam günlügüm ve selam hayatimdegisdi.com
12 haziran 2008 00:00
büyüyü bozmuyorum ve gene 12 de yazıyorum

offf gene sıkıcı bi gün niye acaba bilmiyorum cok sıkıldım bu gün msn nede olsun ircd de olsun web surf :P konuscak sohbet etcek bi insan yok buda canımı sıkdı
zehrayı günden güne unutmaya basladı ona ayit ne varsa atıyorum artık buldugum yerde
zaman bana onun olmadıgını ögretmeye basladı ama artık yanlız hissediyorum hayatta kendimi cok canım sıkılıyor :'(
o beni hiç sevmemiş eski bi resim buldumda yanaklarımızı yan yana getirmişiz o adete kusacak gibi bakıyo suratıma
eee haklı nede olsa tipsiziz :(
sebepsiz göz ağlamaz sahipsiz söz dağlamaz hesabı hani balıklarda aglar ama göz yasları denizlerde saklıdır derler ya o misal aglıycam tamam ama bunu sevdiklerime hissetdirmiycem cunku ben üzülünce onlarda üzülüyo az evel annemin bi lafı
aglattı misal dişlerimi sıkdım baya bi

-oglumm 25 yasına giriyorsun yakında ablanın abinin cocuklarını gördüm
seninde dügünün cocuklarını görmeden ölür gidersem gözlerim acık giderim

beni derinden üzdü gercekden bende elvet evlenicem coluk cocuga kavuscam bir gün
artık onu hayatımdan tamamen silmek istyrm hatıralarkaldı sadece o hatıralarıda sildigim zaman

bi sarkıda diyorya mutlu bir yuva kurarsan dilegim odur aynen oyle

yaşama seninle başladım ilk defa bu kadar çok sevdim ama çabuk bitti bu aşk masalı mutlu sonda değildi halbuki kırılan yine ben oldum çok ağladım arkandan kendimi öldürmeye kalktım sanki acılarım hiç bitmeyecek gibi ölümü göze aldım herşey sana değerdi.Ama öyle bir gidiştiki asla unutulmazdı o kadar uzun zaman geçtiki ayrılığın üstünden sen o kadar çok yalan sevgi yaşadınki ama ben hep aynı kaldım hala arkandan ağlıyorum sen bu gönülden gideli çok oldun ama ben hala sana el sallıyorum