12-01-2010, 10:42 PM
|
#165 (permalink)
|
Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
işte pozitif olamayan insan portresi senin şu arkadaşının hali. Benimde çevremde var.Sevgiyle bakıyorum genelde artık :)Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinleye dinleye artık takmıyorum.Sende bunu başarıyorsundur zaman zaman.Arada bir tökezleyebiliyoruz malum.Şunu getiriyorum hemen aklıma "eğer biri fikrimi,yaptıklarımı saçma buluyorsa ve bunu da dile getiriyorsa huzursuz bir şekilde,demekki doğru yapıyorum.Benim farkettiğim; fakat onun bunu anlayamayacağı bir ruh halindeyim.Onun bunu anlayamamış olması onun kaybı.Güzellikleri kaçırıyor böyle yaparak..." gibiiiiii bir sürü cümle :) Aklına gelir belki o sırlarda ;)Bir öneri;) | çokk teşekkürlerr YESHAPPY bu hayattan ne çektimse şüphe denen şeyden çektimm dediğin gibi düşünüyorum bende tabii, ama aklıma geliyor 'ya ben haksızsamm' diye. . gelmeden olmuyor. ama kovabiliyorum çabucakk ve hayatımı, kendi hayatımı yaşıyorum. bugünn finaller bittii gittik HistoriA ya, dağıttık akşamüstü bayağı. . sitenin çöktüğü 1 gün çoookk uzun geldi bana. . Neyse ki tünelin ucunda ışık vardıı vee. . mutlu sonn şimdi buradayız. . Ricaa ediyorum, şu virüsü atanların isim, adres ne varsa verin, gidip tümm (-) enerjimi paylaşayım onlarlaaa!!! Allah'ımm yaa. . Ne saçma siteler var, gelip gidip nereyi çökertiyorlar. . Yaa sabırr. . Tamamm, sakinizz. . Derin nefess. . Fiuyyt iyi yaa, stresi atmayı da öğrendikk. . Yavaş yavaşş herşey güzele gidiyor. . Sanırım gidiyor. gidiyordur herhalde. . Sabırr. . Sabırr. . Sabırr. . vee. . mutluyuz iyi ki varsınız. . |
| |