13-01-2010, 08:27 PM
|
#35 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili imported_Angel :)
Seni çok büyük mutlulukla ve takdirle takip ediyorum. Kendinde harika açılımlara vesile oluyorsun attığın her adımla. Yapmış olduğun tüm çalışmalar seni sana daha çok yaklaştırıyor, ne kadar güzel tebrik ediyorum can-ı gönülden.
Affetme çalışmasında yaptığın liste ve önüne çıkan benzer durumlar sana seni en güzel şekilde tanıtmıştır eminim. En çok hangi durumlara maruz kaldığını ve en çok hangi tepkiyi verdiğini çözmeyi başarmış olman muhteşem bir gelişme. Şimdi iş bu ortak konularla ilgili olumlama yapmaya kaldı.. :)
Bu tarz çalışmalarda o 1 saniyelik flaşların gelmesi çok normal, peşini bırakma. Çözülme yaşadığın bugünlerde bilinçaltının sana destek olduğunun bir göstergesi. Tüm ayrıntılarını hatırlayamasan bile farkında olman değişmesi ve gelişmesi için çok faydalanacağın desteğin olacaktır.
Çalışmanı parçalara böl fakat ana konuya yani affetme çalışmasına geçmek için çok fazla zamanını harcamasına izin verme. Bu tarz konularda hedefe giderken egosal yanımız önümüze bir çok temizlenmesi ve yapılması gereken iş çıkartır ve genelde ana hedefe geldiğimizde yorulmuş hissederiz. Bu sadece bir yanılsamadır..
Hayatını çok daha ileriye taşıyacak olan bu çalışmaya başlama cesareti gösterdiğin için seni bir kez daha kutluyorum.. Dilerim affederek kurtulduğun tüm yükler, oluşturduğun tüm boşluklar hayatına bolluk, bereket ve huzur olarak geri dolsun..
Sevgilerimle. | Merhaba sevgili Redflowers
bu güzel mesajında verdiğin destek ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim :)
bugün yine oturup listeme baktım ve gerçekten de canımı sıkan onca kişinin sadece birkaç konuyla sınırlandığını birkez daha gördüm..
sonra bu kişileri tek tek ele alarak empati yapmaya çalıştım ve o kişilerin bana o davranışı yaparken haklı olabilecekleri gerekçeleri üzerinde düşündüm..bu sayede onlara olan kızgınlığım yumuşadı ve sadece "kırgınlık" boyutuna geriledi..ve kendimi o kişilerin yerine koydum ve karşımdaki kişiyi de " o zamanki ben" olarak düşündüm..sanırım benim karşımdada öyle birisi olsaydı yüksek ihtimal ben de aynı tavırları sergilerdim..çünkü karşıdaki kişi bunlara izin veriyor ve müsade ediyordu...yani şartları ve ortamı ona göre hazırlıyordu...kendine saygı duymayan ve kişisel haklarına ve özel sınırlarına sahip çıkamayan bir insanın sınırlarını ben de bilemezdim elbet sınırlarını bilemeyince de geçerdim...çünkü karşıdan herhangi bir uyarı veya sahip çıkma tepkisi gelmiyordu..(yani benden)
evet haklısın affetme çalışmasını kesinlikle geciktirmemem lazım :)
fakat elimde hazır bir liste olması..ve nedenleri sonuçları ve ana başlıkları da biliyor olmam affetme çalışmamı büyük ölçüde kolaylaştıracak...ilk affetme çalışmamda bu konularda hazırlıksız olduğum için içime sinmemişti ve beni bunlara araştırmaya yöneltmişti..
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...mutluluk daima seninle olsun
Sevgilerimle :) |
| |