13-01-2010, 09:52 PM
|
#168 (permalink)
|
Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Kimseden bişey beklemiyorum. . Desemm inanır mısın be günlükk?? Bekliyorun anasını satayım. . Olmuyor beklemeden, yaşanmıyor. Kendi içimde de olsa yine de bekliyorum. Büyüüükk hayaller Büyüüükk hayal kırıklıkları doğurur, derler. . Ben buna inanmıyorum, ama bu durumu yaşıyorum :) Kendimi dışardan izleyebilseydimm geçerdim karşımaa, pis pis sırıtırdım. Bu hâl benim enn sevmediğim davranış. . Hatta böyle yapan biriyle kavga ettim 2 3 ay önce. Öyyle bi muamma işte be günlükk. . Bu birr yolculukk ve benn camdan bakıyorum. . Ama nerede olduğumu bilmiyorum, tek bildiğim şey bir yere gittiğim. . Yaşadığımın farkındayım, diyorum ki: Şu an astral seyahatte olsamm, gözlerimi açar açmaz yeni doğmuş halimde olsamm. . Acaba birşeyleri değiştirebilir miyim? Ne farkeder kii. . Belki daha kötü olur herşey. . Ya da bilinmez. Neyin iyi, neyin kötü olduğunu bilen sadece O. Şimdii, tek bildiğim telkinlerin beni sakinleştirdiği. . Onlar sayesinde böyle sakinimm. . Akşam üzeri camdan bi baktım; Beyazıt Camisi üstünde yaklaşık 100 tane kuş dönüyor. . Sanırım hepsi marrtıı )) Martı da benim kuşum oldu bu aralarr :) Çok güzeller ama. . Bugün vapurda yanımızdan geçerlerken birkaçını inceledim de, süzülüşleri o kadarr güzel kii. . Anlatamam. . Her neysee, Beyazıt Camisi üstünde 100 kadar kuş dönüyorlardı )) Onları izledim 10 dakika. O kadarr güzellerdi kii. . Ben de uçmak istedim onlar gibii :) Sonra baktım, ben zaten uçuyorum. . Ayağım yerdenn kesikk. . Deriiinn deriiinn nefess aldım içimee, 17 saniye mutlu olduğum bir anı aklıma getirdimm. . vee tüm hücrelerimi dolaştırdım. Onlar da hissetmeli bunu, değil mi. . Onlar da yaşamalı :) İyi ki varsınız, dostlarr. . İYi ki varsınız. |
| |