Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
Fiuuuuyyytt!! İyi toparladım, hımm. . Şimmdi daha iyiyimm. . Sanırımm benim mutsuz olmaya hakkım yokk!! İçecek suyum, beni seven ailem, kalacak yerim, beni seven dostlarım varr. . Okuduğum bir okul var, hâlâ sevmeye gücüm var. . Zorluklara direnme kudretim varr. . Akıntıya karşı kürek çekecek derrmanım varr. . Bugün kendimi zorda hissediyorsam, sadece kendi yüzümdendir. . Çoookk sevdiğim bi ablam öğretti bunu bana. İnsan ne ederse kendine ediyor :) o halde ben kendime bunu yapabiliyorsam tamm zıddını da yapabilirimm )) tersliklere assla izin vermeden, zıddını da yapabilirimm. İçimdeki gücü açığa çıkarma vakti geldi. . Geçmiyor ama. . Bunun zamanı yok. . Kendini kafese tıkmanın lüzumu yokk!! maadem ne yaparsam kendime yapıyorum, bundan sonra iyi işler yapıyoruuuzz )) Biliyoruz yine gelecek böyle haller, ama ne yapıyoruuuzz?? Tesliiimm olmuyoruuuzz o zamann hadi yaşamaya başlıyalım bi dahaa, hemenn şimdii |
gerçekten aslında en büyük kötülüğü insan kendisine ediyor..
yabancıların bi lafı vardır..."save me from myself" (beni kendimden koru) diye..ne kadar da doğru aslında