Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 12:22 AM   #29 (permalink)
hemşire öğrenci
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
hemşire öğrenci is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Felçli hasta bakımı ipuçları

önclkle geçmiş olsun. benim annemde felçli yatar poisyonda hasta.hemşirelik öğrencisiyim felçli hasta bakı m üzerine billgilerimi paylaşmak istrim. dekibütüs ülseri dediğimiz halk arasında yatak yarası daha doğrusu basınç yarası olarak biilinen yatmaya bağlı yada sadayeye bağımlı hastalarda gelişen bilir hastanınızın duurumuna göre bilgilendirmek isterim. klinikte çok fazla bu tarz hastalarla karşılaştım yeme ve boşaltım perine bakımı(üreme organı) rom(hastalara yaptırılan aktif pasif egzersizler )pskolojsi, konstipasyon(kabızlık) diyarre(ishal) yapılması gerekenler masajlar (efloraj, petrisaji vibrasyon,tapotman) eritem(kızarıklık) bütün belirtilerle ilgili bilgilerimi akarmak isterim...(benim annem asansörden düşerek felç kaldı dura yırtılmasına bağlı pnömosefali ve travmya bağlı akut hidrosefali hastası belinde platin takılı rom pozisyon ve cihaz ve workerle yürüme çabasındayız takla boşaltım yapıyoruz eriem dekibüüs ülseri yok bilinç açık belden aşağısı felç psikolojisi olumlu depresif değil ftr vve tıpçı arkadaşlardan bilgilerini bekliyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle)
hemşire öğrenci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla