Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 02:13 PM   #1372 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Ben bu konuyu neden daha önce didiklemedim ve bu kitabı keşfedip okumadım şaşıyorum şu an kendime. 14. sayfaya kadar okuyabildim ancak. İki nokta yöntemini uygulayıp olumlu sonuç alıp buraya yazan herkese teşekkürler.Gerçekten motive ediyor insanı.Nadir de olsa bende farkında olmadan uygulamışım hayatımda.Serbest bırakma sorunumu inşalah bu sefer bu kitapla çözerim. Bende en kısa zamanda alacağım bu kitabı ve başka 2 kitabı daha :) Hissi çok kuvvetli olan birisi değilimdir;ama bir arkadaşın dediği gibi çalışıp geliştirilebilir bir durum bu. Tevafuk işte demekki şimdi ihtiyacım varmış bu kitaba ve merak edip okumuşum bu sayfaları. İyi ki okumuşum.Annemin omuz ağrısını da geçirebilirim bununla.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla