Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 08:45 PM   #184 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili günlüğümm merhabalaaarr Yarıın saat 15.00 da yolculukk varr anneme haber vermedim geleceğimi, sürpriz planladım düşünüyorum yolda ararsa naparım diyee Hayatt ne güzel değil mi be, günlükk kısa. . ve güzell yarın da güzel bir gün olacak. . ondan sonraki gün de. . Bugün kendimi birazcıkk şımarttım (imported angel sağolsunn ) Özgür Filistin atkısı vee Penguen Dergisi aldımm Ohh bee!! yaşamakk gibisi yoookk bugünlerde kitaplar alemine dalacağıııımm sırada bekleyenn. . eee, 7 8 tane varr. . Bir ara hepsine aynı anda başlamıştım doğal olarak çöküntüye uğradımm şimmdi birine yoğunlaşıyoruuumm: Amin Maalouf - Afrikalı Leo. . Bu arada bir de tavsiye vereyim size: Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonnaa çokk güzel bir kitap. Mutlakaa tavsiye ederimm. . Neysee, çok gevezelik ettim, değil mii kulağımda telkinlerr, canımın içinde mutluluk. . ve hayatt devam ediyorr hepinizi seviyorum, iyi ki varsınızz

şimdiden iyi yolculuklar dilerim spestnaz

insanları mutlu etmekten zevk aldığın ve iyi yürekli olduğun çok anlaşılıyor yaptığın işlerden :) ama sakın kendini sıranın sonuna koyma yoksa sıraya başkaları eklenir yine sıra sana gelmez..ara sıra böyle kendini de aklına getir ve kendini de düşün

bu arada atkını güle güle kullan..ve dergini güle güle oku :) sana ait olan yeni birşeylere sahip olmak ve onların senin ilgini beklemesi çok heyecan verici bir duygu...mesela okunmayı bekleyen kitaplar gibi..her yeni şey birer sürpriz
herşeyi bir anda bitirmek huyu bendede var insan haddinden fazla yorulunca hepsinden vazgeçiveriyor birden..o yüzden acele etmemek lazım....iyiki varsın sevgiyle kal
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla