Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 09:04 PM   #12 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen ben de yerinde ve hızlı cevap verebilmek için diyeceklerimi önceden düşünüyorum, şöyle olursa ne diyeceğim, böyle olursa ne diyeceğim her ihtimali önceden düşünmek zor ama önemli olanlarını önceden kararlaştırıp o cümleyi bir anda söylediğim zaman güzel oluyor, karşımdakinin ağzı açık kalıyor biraz kandırıkçılık mı oluyor ki bu
evet bu huy bendede var
diyeceğim şeyleri önceden hazırlamak...mesela günlük bir işimi halletmek için biryere telefon açmam gerektiğinde..açmadan önce diyeceklerimi planlayıp kağıda yazıyorum...sıralıyorum..sonra onu ezberliyorum...ve telefon görüşmesini öyle yapıyorum...mesela hastaneden telefonla randevu falan alırken çok işe yarıyor

bazen şöyle de oluyor...başlangıç yaparken kağıttan kopya çekiyorum ama sonra olayın gidişatına göre kendimden birşeyler de ekleyebiliyorum gayet de başarılı sonuç alıyorum...bana hanfendi falan diye hitap ediyorlar..

yada alışverişe çıkmadan önce neler almam gerektiğini planlıyorum ve satış elemanına tam olarak ne istediğimi hangi cümlelerle anlatacağıma karar veriyorum..ve gittiğimde alşverişim çok kolay oluyor...mesela kırmızı renk bir kazak mı alacağım....diyorumki...ben kazak almak istiyorum..kırmızı renk varsa onu istiyorum ve de boğazlı kazak olmasın..böylesi varsa almak istiyorum diyorum...sonra gelen yanıta göre davranıyorum..varsa alıyorum..yok derse ama ben onun için gelmiştim aradığım bu değil diyorum..teşekkür ederim iyi günler diyorum ve dükkandan ayrılıyorum...
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla