Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 09:10 AM   #9 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: subliminal images programı

arkadaşlar kilo verme konusunda bilinçaALTINınıza güvenin ben üniversiteye başlamadan önce ve ünv deyken zayıf bir kızdım, ama son sene bir kilo almaya başladım sonra durduramadım,okul bitti 1,5 yıl iş bulamadım sıkıntıdan ye babam ye,sonra işe girdim ama yine değişiklik olmadı.aradan 1 yıl daha geçti ve ben bu kilolar iyi yer edip gitmeyecek diye çok korkuyordum,eskiden yeme konusunda iradesine sahip olan ben şimdi yemek yemeden duramıyordum yemeğe karşı acaip bir zaafım oluşmaya başladı.neyse birgün hayatımda radikal kararlar almaya başladım ve bunlardan biride kilo vermekti ama öle diettir bilmemnedir inanmıyordum.sadece her an kendimi incecik olarak görmeye başladım sabırlı olursam sonuca ulaşacaktım buna emindim,her an kendimi inceymiş gibi hissediyordum ve gerçekten şartlar öyle bir olmaya başladıki ben yeteri kadar yemek yemeye başladım,zaten su içerim sadece su içmeye başladım ve acayip yürümeye başladım heryere.yani bunlar için bilinçli bir şartlama yapmadım ve ben günden güne kilolarımı fazlasıyla verdim ve artık kilo almaktan kokrmuyorum.tam 15 kilo verdim 30 beden kot giyerken 27 giymeye başladım ve artık kilo almaktan korkmuyorum çünkü almayacağımı biliyorum.sevgiler arkadaşlar
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla