Hepinize gülücüklerimi arz ediyorum

Kendi kendine konuşma denen şey her sağlıklı bireyde mevcuttur arkadaşlar. Atakan Bey'in dediği gibi aslında bunun olmaması insanı tımarhanelik yapar :) Rahat olunuz.. Ancak tabi kendinizle konuşurken olumsuz kelimeler kullanmamaya bakın.. Yoksa bir zaman sonra kendi kendinizle kavga eder hâle gelmeniz an meselesi :)
imported_angel arkadaşımızın yazdıkları güldürdü beni çünki aynı durum bende de var.. Aslında diksiyonum iyidir, ama sanırım heyecan kontrol durumunda eksikliklerim var.. Bu yüzden ben de bir yeri arayacağım zaman yazar, hatta birinden birşey istemek zorundaysam direk kağıttan okurdum :) Ama zamanla alıştım.. Herkes bizim gibi insan sonuçta..
Bir tartışma anında verilecek cevapları önceden belirleme ve bunun üzerinde düşünme isteği de bende haylice var :) Ama bence bunun asıl nedeni şu: Her insanın hazır cevap olma isteği ve daha sonradan "aaa tüh niye şöyle demedim ki" diye kendi kendini yememe arzusu.. :) Tartışma anında kan basıncının yükselmesi ile kişi düşündüklerine verimli yön veremeyebiliyor, bu yüzden daha evvelden bazı şeyleri düşünmek icap ediyor..
Sevindim yahu, benim gibiler çokmuş