Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 09:42 AM   #20 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba Mustang günlüğüme katıldığın için sağol gerçekten olumsuz şeyleri defetmek çok zor dönüp dolaşıp illaki yine geliyorlar.Ama bıkmadan telkinleri dinlemeye devam edicem başka çarem yok kendimi iyi hissetmek zorundayım psikolojik sorun yaşamış olan kişiler bu sözlerimi daha iyi anlayacaklardır mutlaka kötü düşünceler yüzünden hayatımızı kararttık inşallah her zaman olumlu düşünerek tabi kendi özsaygımıza zararı olmayan konularda,kendimizi daha iyi edeceğiz açıkçası düşüncelerimizden de biz sorumluyuz.

Dün dediğim gibi 24/08 vardiyası başladı beyinsel en ufak bi rahatsızlığı olan kişilerin uyku düzenlerine çok dikkat etmesi gerekir uyku saatleri değişmeden ne fazla nede eksik uyumalı benim öyle bir şansım olmadığı için gece işteyken kötü oluyorum tabii telkinlerin etkisi gece saat 01'e kadar sürüyor ama sonra düzen bozulduğu için azalıyor.Olumlu düşünce telkini çok güzel bir telkin değişimi arayanların mutlaka dinlemesi gereken telkinlerden biri bence bazen neşeniz tavan yapabiliyor ama kontrol yine sizde oluyor kontrolü kaybetmeden neşeli olmak çok güzel bir duygu eskiden de neşeli olurdum ama kontrolümü yitirip bazen çok hızlı hareket edip yapacağım bir işi yüzüme gözüme bulaştırırdım ama şimdi öyle değil ben neredeyse 3 yıl konuşamadım sağlık sorunlarımdan ötürü insanlarla iletişimimim koptuğu bir dönemdi şimdi iyi sayılırım umarım yazdıklarımı rahatça anlayabiliyorsunuzdur hepinizi neşeli günler.