Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2010, 10:36 AM   #41 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Günaydın sevgili günlük

maalesef elimdeki bütün olumlama kaynaklarını değerlendiremedim vakit yetmedi...dün akşam geceye kadar sadece netten (daha doğrusu bu sitenin olumlama bölümünden ve olumlama.com dan) olumlamalar toplamak ve içindeki beğenmediğim cümleleri eleyip silmeye ve beğendiklerimi bırakmaya vaktim anca yetti...
onun haricinde elimde 3 tane olumlama içeren kitabım var onlara da bakmam gerekiyor..

gece baktım vakit benim yatma saatime yaklaşıyordu ama bu olumlamaları gözden geçirme ayıklama vs. işlerim bitmemişti...ben de affetme meditasyonumu aksatmamak için ve hemen yapmak istediğim için bitiremediğim işimi bıraktım.. ve affetme meditasyonuna geçtim...
geçen gece rüyamda gördüğüm sınıf arkadaşımı affettim...mp3 ü dinlerken sonlara doğru uyuyakalmışım ve meditasyon mp3 ü çoktan bitmiş te kendini 2. kez baştan tekrar ediyorken buldum kendimi gözlerimi açtığımda...
bu durum içime sinmemişti ancak kendimi bu konuda test etmek için affetmek istediğim kişiyle ilgili duygularıma bakayım dedim..ve gerçekten ona hissettiğim kırgınlık geçmişti...kendimi zorlasam bile ona kızamadım..."bak sana şöyle şöyle yapmıştı hatırlasana" falan diye zorlasam da olmadı...böylece yaptığım çalışmanın gerçekten işe yaradığını doğrulamış oldum...

Bugün nedense kendimi iyi hissetmiyorum...beynim sanki bir bombardımanın altına bırakılmış gibi...başım kazan gibi ve zihnim çok yorgun...

kendimde kızdığım bir huyum var...konu ne olursa olsun mutlaka ama mutlaka erişebildiğim her kaynaktan verileri toplayıp sonra onları ayıklamam analiz etmem ve kişselleştirmem çok uzun vakitlerimi alıyor...özellikle de erişebildiğim her kaynaktan toplamak konusunda çok hırslıyım...bu bazen bir bilgi değil..bir resim koleksiyonu bile olabiliyor..sonra yapılacak işler ona göre birikiyor tabi..buradaki amacım..."mükemmel karışım" ı bulmak...yani kendime göre mükemmel karışımı bulmak..
iyi olmak istediğim her konuda böyleyim malesef..bu konuda biraz daha esnek olmak istiyorum ama nasıl ? kendim için en iyiyi istemek ve temel için bir daha uğraşmamak ve sadece üzerinde ufak oynamalar yapılabilincek durumda olmasını istiyorum...

hala olumlamalarda mükemmel karışımımı elde edemediğim için önceden yapıyor olduğum olumlamaları yaptım bugün de...kendi olumlamalarımı yaratamadım diye de önceki yaptıklarımı aksatıp araya boşluk koymak istemedim..kendi karışımım oluşana kadar böyle devam edeceğim...

ha bu arada 4 gündür kilo verme telkini dinliyorum ancak sabah tartıya çıktığımda değil vermek almış olduğumu gördüm..ve dün bitirmek istediğim işlerim bitmedi...moral lazım bugün bana...kendimi teselli etmeliyim bir şekilde

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla