Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı
Vay bee  bunlar çok daha yapıcı yöntemlermiş, ben daha çok insanların bana olası bir konuşmada veya tartışmada diyebileceklerine karşılık söyleyeceklerimi düşünüyordum ama hiç bu durumlarda denemek aklıma gelmemişti. Telefon konuşmalarımda hep bir komiklik oluyor, diyeceğim şeyi aklımdan düşününce söyleyeceğim zaman sözcükler karışıyor  bir de yazarak deneyeceğim  |
canım aslında herşeye karşı belli bir altyapıya sahip olmak lazım o konuda haklısın ama....olası tartışmalara veya kavgalara hazırlanmak aslında pek de doğru bir davranış gibi gelmedi..
neden dersen..biz böyle duruma hazırlık yaparak..aslında bu durumun olacağını ve karşımıza çıkacağını varsaymış oluyoruz..çekim yasası denen şey gerçekten varsa biz böyle birşeyin hazırlığına girerek belki de farkında olmadan kavgayı ve tartışmayı kendimize çekiyor olabiliriz..
eskiden ben de çooook kavgalara hazırlanmıştım ordan biliyorum...ve hiçbir hazırladığım söz de o anda işe yaramadı çünkü yeri gelmedi...belki de kavgaları kendime çektiğimle kaldım...