Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2010, 10:54 PM   #190 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

eveeett, bay günlükk. . yalnız yaptığım bir yolculuk dahaa. . açıkçası hiç bu seferki kadar yorulmamıştım ışıkları açmadılar hiç, televizyonu kapattım, başımı cama yasladım ve ağladım hımm,, benim bu duygusallıktan kurtulmam lazım, çünkü bir erkeğe hiç yakışmıyor. Zaten sırf duygusallığım beni zayıf göstermesin diye, iyiniyetim hep suistimal ediliyor diye, herşeyimi paylaşmaktan elimde birşey kalmıyor, diye sinir küpü olmuştum. Gören Frankeştayn sanıyordu. . 4 yıldır bu saçmalığımı düzeltmeye çalışıyordum, 4 aydır yaşamaya bir yerden tutunmak adına işe yarar birşeyler yaptığımın farkındayım, hissediyorum bunu; amaa sanırsam bende olmaması gereken duygusallık kavramı yolumu tıkıyor. . İşte burada paradoks çıkıyor karşımaa: Eğer bende olmaması gerekiyorsa be işi var benim içimde!! Neden, diye soruyorum. birçok şeye sorduğum gibi. . 2 heceli, tek kelimeli, ve oldukça basit: neden?? ama hiçbir şeyden cevap alamadığım gibi bundan da cevap alamıyorum. . sanırımm, bazı şeyleri sorgulamayı da bırakmalıyımm. . her neyse, otobüsüm mola verdi HendeK'te. Ben hariç herkes indi. Yanımda oturan 60 65 yaşlarındaki amca da indi. . vurdum başımı onun oturduğu yere, uzandım solucan gibi, uyumaya çalıştım, ama nafile. . Sonra ben de indim. Kocamaaaann bir alışveriş merkezi. En az çırağan sarayı kadar lüks lavaboları aradım, buldumm. bu arada mest oldum güzelliğinden her yerin. Gerçekten lükstü. Yaklaşık 20 pisuvar vardı vee hepsinin üstünde son dakikayı gösteren monitörler. . Off bee, adamlar yapmış, dedim. Bir de kabinleri kontrol etmek istedim (tuvalet gurmesi gibiyim, o ne demekse) herşey güzel. . hımm, sifon süper görünüyorr. . evett, peçeteler son model. . Durr!! o da ne!! maşrapa olması gereken yerdee yaklaşıkk 2 litrelik salça kutusuu!! o anda herşey gitti gözümün önünden. . kahkaha atmamak için zor tuttum kendimii cüzdanımı çıkardım, içinden üstüne sınav tarihlerimi yazdığım 16 parçaya katlanmış A4 kağıdımın 1 parçasını yırttım ve üzerine:
Her Şey Çok Güzel; Ama Maşrapalar Bozmuş yazdım sırıtan bir cinali çizdim, peçetenin üstüne iliştirdimm sonnra hiçbişey yapmamış gibi kaçtım olay mahallindenn yuh bee, ne kadar uzun yaşmışımm mazur görünüz kusrumu biricîk ehbâplarım iyi ki varsınızz seviyorum happiness i