Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2010, 10:40 AM   #34 (permalink)
cansin sen
Üsteğmen

cansin sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulunduğu yer: kızının,tozunun,horozunun meşhur olduğu yer: DENİZLİ
Tesekkür: 3,582
244 Mesajinıza toplam 1,449 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Felçli hasta bakımı ipuçları

Alıntı:
pchayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fizikçime göre herşey zamanla olacak. Ancak iğne yada hap olayını daha önce duymamıştım. Soracağım Profumuza. hastam yürüyebiliyor artık oda içinde ordan oraya geçebiliyor. TV açıp izleyebiliyor vs... konuşmada ise bir kaç isim ve evet hayır gibi şeyleri söylebiliyor ( 8 kasım 2009 ) dan bu yana ilerleme bu.

Fizik tedavi olayında değişiklik yaptık daha öncesinde haftanın 3 günü gelen fizik doktorumuz ile anlaşarak hafta içi hergün biz hastaneye gidicez. Bakalım 2 ayda böyle deniyeceğiz sonra tekrar eve gelir sanırım. Durumlar şimdilik bu. Umut verici şeyler :)

Ek olarak saati sayıyor ( bu hastanıza muhakak yaptırın ) ve wc ihtiyacını söylüyor.

bakalım bizim hayatımız nasıl değişicek ilerleyen günlerde :)
gerçekten büyük gelişme var babanızda.benim babamda şuan 3 ayaklı bastonla desteksiz yürüyebiliyor çok şükür.Yazın kendimiz yürütmeye çalışıyorduk.bebeklerin tay tay yaptığı gibi ayakta kaldığı zaman çok seviniyorduk.hep destek olduk.hala da öyle yapıyoruz.çünkü en büyük etken moral.yalnız bırakmamak.onunla ilgilenmek.babanızın yaşı genç olunca kendini toparlaması daha çabuk olacak.bana inanın.egzersizlerin faydası çok büyük.babam 7 hafta üniveristenin fizik tedavi rehabilitasyon bölümünde tedavi gördü.gerçekten çok iyi geldi.şuan babamın sağ ayağında eskiye nazaran his daha belirgin nitelikte.ama el en son iyileşiyor.bu konuda da bilginiz olsun.herşey daha güzel olacak bana inanın.ve babanızada buna inandırın.sağlıklı günler.

Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

Dinle, bu ney neler hikâyet eder,
ayrılıklardan nasıl şikâyet eder.

" MEVLANA & NEY "
cansin sen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla