16-01-2010, 02:38 PM
|
#193 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü evet her telkin herkesde farklı etki yapıyor :) telkin listenin fazla kalabalık olmaması hoşuma gitti :) çünkü çeşit fazlalaştıkça etkisi azalıyor..depresyon telkini de suçluluk telkini gibi zihni yoran ve sürekli dinlenmemesi gereken telkinlerdenmiş...sen onun yerine mutluluk telkinini dinleyebilirsin onun daha etkili olacağı kanısındayım :)
adı üstünde isimlerinden anlaşılıyor farkları...mutluluk..pozitif..depresyon negatif...depresyona girmeyeceksin benzeri lafların yerine ben mutluyum ben huzuluyum lafları içeren telkin daha faydalı olur bence :)
onun dışında gösterdiğin aşırı tepkiler göstermen gayet doğal..çünkü yıllardır insanlara tepki vermedin vermedin içine attın ve şimdi veriyorsun..onun birikimi var...yani "eeeeee yeterin be, buraya kadar" modundasın...aslında o öfke karşındaki kişiye değil senin kendine yıllarca duyduğun öfkenin dışa yansıması " niye kendimi ezdirdim niye karşı çıkmadım içime attım onca zaman" düşüncesinin dışavurumu bence...sen olduğun gibi davranmaya devam ettikçe bu durum durulacak ve geçecektir....suçluluk duygusunu dinleyenlerdede aynısı oluyor...dediğim gibi önceden hakkını savunmadığın için kendini suçluyordun ve onlar çıkıyor :) |
| |