16-01-2010, 02:47 PM
|
#12 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Basit Bir Yaratıcı imgeleme Uygulaması Alıntı: poseydon Nickli Üyeden Alıntı
zamanın birinde bir adam ve bir hoca karşılaşmışlar. adam hocaya sormuş. hocam şu an bu derenin başındayız ve sen bana besmelenin gücünden bahsediyorsun o zaman besmele ile ben bu nehri yürüyerek geçeb,lirmiyim demiş. hoca da evet önmeli olan inanmak besmele öyle güçlü ki batmadan geçersin demiş. adam da besmele çekerek gerçekten karşıya geçmiş. hocaya dönmüş ve hadi hoca siz de geçin deyince hoca dil ben de ama yürek sen de demiş. inanmak önemlidir. inanalar 5000 yıl önce de 2010 da da kazananlardır.. kaybedenler ise inanmayıp inanları eleştiren gariplerdir. keşke sizi inandırabilsek keşke hayatımızı filme alsak ta inançlarımızımn bizi nasıl yükselttiğini size anlatabilsek.. ama dedim ya bu da sizin tercihiniz inanmayıp hayatınızı bu şekilde geçirmeniz sizin terciğiniz saygı duyuyoruz. lütfen siz de saygı duyun en azından bunu yapabilşin. teşekkür ederim.. | |
| |