Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2010, 10:41 PM   #4 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Sizce hazır olumlamalar mı daha iyi ? yoksa kendi oluşturduklarımız mı ?

arkadaşlar..benim ufak bir sorunum var...bu sorunuma karşı bir olumlama yaratmak istiyorum..
önce sorunumdan bahsedeyim..fazla kilo problemi çekiyorum..ve malumunuz kiloları vermek için iyi beslenme yanında egzersiz gerekiyor..dışarı çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum ancak ne zaman çıksam karşıma hep hoşlanmadığım tarz insanlar çıkıyor huzursuz oluyorum..mutsuz şekilde eve dönüyorum..
neden derseniz...oturduğum mahalledeki insanların yaş ortalaması belli bir yaşın üstünde..ve gerikafalı ve dar görüşlü insanlar...yaş grubumdan pek kimse bulunmadığı için dışarı çıkınca hemen dikkat çekiyorum...yaşlı başlı adamlar utanmadan beni süzüyorlar...etrafımla pek ilgili değilimdir ama ben bile farkediyorum nasıl baktıklarını analyın artık...utanıyorum...kapıcılar bile pis pis bakıyor...onların temizlik yapamdığı saate denk getirmeye çalışıyorum ama bu sefer de sokaktakiler... dikkat çekmemek için bol kıyafetler ve koyu renkler giyiyorum ama yok yine olmuyor...mahallemden daha uzağa gidip yürüme şansım yok çünkü oturduğumuz sitenin bitişinin hemen yanı kırlık arazi...anca sitenin içinde yürüyebilirim..

diyeceğim şu ki..yürüyüş için dışarı adım attığımda beni rahatsız edicek şekilde bakan veya geri kafalı ihtiyarlar veya dedikodu amacıyla fesatça bakan kadınlar karşıma çıkmasın...veya dikkatlerini çekmeyim bana bakmasınlar...onların yüzünden eve tıkıldım kaldım kilo veremiyorum

şöyle birşey uydurdum nasıl olmuş ?

"DIŞARI ÇIKTIĞIMDA SADECE GÖRMEK İSTEDİĞİM TÜRDE İNSANLARI GÖRÜYOR VE ONLARLA KARŞILAŞIYORUM"

bu konuda sizin de olumlama örneklerinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen...benim için çok önemli...
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla