Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. bu olaydan sonra enerjim düştü ve moralim bozuldu...hala bugün bile bir erkek çocuğu gibi görülüyor olmaktan. ve çöpçü gibi görünüyor olmaktan sıkıldım..mallara kıyamıyor çöpe de atamıyor..birine veriyim işine yarasın mantığıyla o kişinin özelliklerine uyup uymadığını düşünmeden elindeki istemediğini zorla vermeye çalışıyor..hayır deyince de bozuluyor..niyeti iyi olabilir birine hediye etme duygusunu tatmin etmek istiyor olabilir..
ama bir de şu açıdan bakalım...dışarıdaki tanıdığı herhangi bir başka bayana bu tişortu hediye olarak vermeye cesaret edebilirmiydi giysin diye ? tabiki hayır..çünkü o bayanların kendilerine göre kriterleri ve standartları var..herşeyden öncen cinsiyet özelliklerine yaş özelliklerine sahip çıkıyorlar..ben nasıl olsa her verileni alıyorum diye ve de "aile içinde ayrı gayri olmaz lafının altına sığınarak.. benim kişisel özelliklerim gözönünde bulundurulmuyor...o versin kurtulsun ve hediye vermiş olsun.mal çöpe gitmesin tek amacı bu...
o tişort resmen suratıma küfür gibi yapıştı..küfredilse bu kadar dokunmazdı belki.. |