17-01-2010, 12:43 PM
|
#195 (permalink)
|
Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü vee güzel bir günn. . sabah biraz sinir küpü olsam olsamdaa, telkin seansı yaptım kendime ve rahatımm. . ohh bee!! kuş gibi hafifim. . taktım kuşlara da, amaaaannn. . seviyorum kuşlarıı bee. . umut veriyorlar banaa. Misall; küllerinden doğann AnkA kuşuu!! Hasssstasıyımm kendisiniin ahh bir de devekuşları uçabillseee. . bana neyse sankii onlar da hızlı koşuyorlar. . misall: hügo ve tolga abii pekk de bir güzel bakıyooorr oooo,, onlar ne de ateşli gözler öylee Ankara'nın havası her ne kadarr kapalı olsa daa, eğer bu durumda mutlu olabiliyorsam yaşamakk için sebeplerim var, demektir Vee, şunu açıkça söyleyebilirim kii, uğur böceği olmayan bir çiçek sömürülmüyorum, diyerek mutlu olabilirr mantıksal çıkarımlar yapmak hoşuma gidiyor, okuyanları denek olarak kullandığım için özür diliyorum eveeeett, gelelim ciddi konumuzaa: ego, kendine güvenn ve depresyon ile yolaa tam gazz devaaamm!! Depresyonun başında 'Büyüükk, beyaz bir bulutt' diye geçen bir yer varr, orası çok hoşuma gidiyor. Açıkçası sadece o telkinde gerçekten rahatladığımı hissediyorum. O zaman bende bir sorun varr Hayy aksii şeytann!! Devrelerim yanmışş Ohh bee! bugüne orrta şekerli başladımm, süperr gidiyoruuuum işşte bu adamın hareketlerine hastayımm bitiriyor benii onu öğrenmeyi düşünüyorumm. . biraz izlesem sanırım yaparımm ama çok hızlı bee twist e devam edeyim benn hadi kalın sağlıcaklaa |
| |