Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2010, 03:18 PM   #12 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen!

Wampirella'cım canımsın sen :) Ben de seni çok seviyorum kuzum.. Faydalanmana o kadar çok sevindim ki, ben anlatamasam da sen beni çok iyi anlarsın biliyorum.

Spestnaz'cım
inanır mısın bilmem, bu yazıyı en çok senin için yazdım ben :) Dün Wampirella yla konuşurken dedim hatta, yazı amacına ulaştı, Spestnaz okuyor dedim. Nedenini sorma, bilmiyorum. Ama dün 2 saati aşan süre boyunca her harfe bastığımda aklıma nedense hep sen geldin. Vardır bunda da bir hayır diyorum. Kazanacağını biliyordum, çünkü sen harika bir Şövalye'sin! Sen de iyi ki varsın canım, hep iyi ol.

Derya'cım öncelikle bu yazıyı okuyarak kendine verdiğin değer için, ardından teşekkürlerinle beni çok mutlu ettiğin için sana sonsuz teşekkür ederim. Umarım herkes aynı farkındalığı doyasıya yaşar ve kazananlar olarak zafer gözyaşlarımızı hep birlikte dökeriz. Emek sizlerin bu güzel sözleriyle emek oldu.

En derin sevgilerimle.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla