Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: saol arkdasım arkdaslarımı aradım ama hepsi ya soukta çıkmak istemedi yada işleri vardı neyse sorun olmadı bende ablamı alıp çıktım .
canım sıkkın eski bi arkdasımla konuştum eski günleri eski çevremi özledim önceki masumlukları özledim moralim bozuldu onlarla birlikte olmak için neler vermezdimm .. kendmi smdiki çevremde pek ifade edemiyorum aslında ediyorum geçenseneye göre sus pus değilim ama sürekli dert dinlemekten bıktım diyebilirim herkes sevgilisini anltıyor yok kavga ettik yok söle yok böle susup dinliyorum çareler üretiyorum. ben birşeyler analtamaya baslayınca gösterdigim ilgi gelmiyor bana beni gerçekten dinleyen arkdasım az . hoşuma gitmiyor :( neyse bi söz verdı hep hoşuma gitmiştir..
ACILARINI GÜLÜMSEYEREK KİMSEYE GÖSTERMEMEYİ ÖGREN ! NASILSA KİMSE ONLARLA FAZLA İLGİLENMEYECEKTİR ..
kim demişşse ne kadar dogru demişş ..hayat çok tuhaf ya,zaman su gibi geçiyor geriye baktıgında diosun ne çabuk geçti bi sorunla karşılaşınca hiç bitmecek hep üstünde kalacak gibi hissdiyorsun sonra bi bakmışşsın yok.. o yüzden çok kafa patlatmamak lazım ama bunu basaramıyorum bi sorun olsunnn direk en kötüye odaklanıyor beynim.. off offf kardeşim gibi bi kuzenim var beni sonuna kadar dinleyen anlayan tek insan diyebilirim keske suan yanımda olabilseydi ama malesef yol var aramızda .. birde ağlayan biri olmayı isterdimmm böle içim bunaldığında derler ya ağlasam rahatlıcam die aynı o durumdayım ama kolay ağlayabilen biri değilim bu kötü mü iyi mi hala çözemedim ..çok yazdımm çok.. yazdıkça yazasım geliyor :) geçen gün bi konu açıldı arkdasla yapmak istediklerini yazıp gerçekleştirmekle ilgli düşündüm benim en çok yapmak istedgim şey ne aacaba ilk birinci sıraya neyi koyabilirim diyee ..ama bi karara varamadım hayatımda en çok die bi kavram yok die düşündüm kendmi tanımam gerkiyor ilk bas benim yaa.. ne istedigmi bilmiyorum bilee o kadar vahim durumum .. kısa kesim dicem ama pek kısa olmadı sanırım karman çorman konuştum :) neyse inşallah bu hafta çok güzel geçer aslında normall dertsiz tasasız geçsin o bile yeter .. |