18-01-2010, 01:04 AM
|
#17 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
Şimdilik kaybettim sanırım. Bunu tekrar okuyup uygulamam lazım. Çok teşekkürler paylaşım için. Emeğine sağlık. | Alıntı: N!L! Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkür Belgin ablacım
gerçekten benim için çok yararlı bir metin oldu çünkü affetmekte zorlandığımı kabul ediyorum ve "affetmek" için kendimi engelleyecek şeyler buluyorum...
ama sonunda başladım; öcelikle kendimi affetmekle başladım biliyorum ki zamanla canımı yaktığına inandığım kişileri de sırayla affedeceğim ve kazanacağım... | Alıntı: _qamze_ Nickli Üyeden Alıntı
Malesef ben kazanamadım cünkü affedemediğim kişiler var ve bunu cok denedim yapamıyorum Ama bu yazdıklarını tekrar deneyeceğim umarım ikinciye basarırım Emeginize saglık cok güzel bir paylaşım teşekkür ederimm(= | Çooook teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için
Aslında kaybetmek diye bir şey yok, sadece bu bir farkındalık oldu sizler için. İşte şimdi sorulması gereken soru: peki ne yapabilirim?
Bu metni tekrar tekrar okumak elbette işinize yarayacaktır, fakat gece uyurken de affetme çalışmanıza destek olacak bir şey var elimizde. Sevgili Shamanic'in yaptığı affetme meditasyonu, affetme çalışmasında size çoooook yardımı dokunacak olan çalışmanın linki: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html
Bu çalışmayı gece uyurken de dinleyebilirsiniz. İnanıyorum ki düzenli dinlemenizde affetmenin kolaylığını ve rahatlığını deneyimleyeceksiniz.
Sevgilerimle.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |