Alıntı:
visha Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar
resimli anlatmayı deneyeyim dedim umarım faydalı olur
evvela indirip kurduktan sonra aktivasyon kodu isteyecek e mail adresiniz vasıtasıyla aldıktan sonra
aşşağıdaki şekilde devam edersiniz
bugüne kadar favorim subliminal imaje ve flash programıydı ama bu hepsinden daha iyi bence
hızını istediğiniz kadar kendiniz ayarlayabiliyorsunuz diğerlerine göre çok daha yavaş ve çok daha hızlı
transparan özelliğide ayrı bi özelliği
ayrıyetten eft gibi farklı şeyler de var ama ilgilenmediğim için bilmiyorum o kısımları |
Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı
Oradaki tüm işlemleri yaptım ama ortaya görünüp kaybolan yazılar çıkmadı tekrar tekrar yükledim üstelik |
Başka ne olabilir sorun bilemiyorum,ilk aklıma gelen ayrıntılar;
1- Bunlar benim ayarlarım.Setting'den çıkmak için sol köşede bulunan 'Programs' sonra sağüst köşede görünecek 'Edit' sonrada pencerenin ortasında yer alacak 'Flash Objets'i sırasıyla tık'ladığınızda aşağıdaki pencere gelecek
2-Bu penceredeki sizin isimlendirdiğiniz telkin script dosya isimlerinin hangisinin yazılarının görünmesini istiyorsanız, üzerindeki yeşil renkli 'ok' butonu renkli yeşil olmalı.Üzerine tık'ladığınızda yeşil/gri olur.Yeşil olmalı.Çıkmak için sol alt köşedeki BACK'i tık'ladığınızda aşağıdaki pencere gelir.
3-Buradada ' Flash Objets ' yeşil renkli seçilmiş olmalı.Gri olmamalı.Burdan sol taraftaki Start tuşunu tık'layın aşağıdaki başlama penceresi gelecek.
4-Burada başlama butonunu tık'ladığınızda başlamadan önce aşağıdaki küçük pencere açılır.
5-Bu küçük pencereyi kapatın.Aşağıda göründüğü gibi çalışmaya devam edecektir.
(Not:Start butonunun solundaki küçük resmi ben yerleştirdim.Doğal olarak sizde olmayacaktır.)
Başkada bir ayrıntı varsa bilemiyorum:)
Kolay Gelsin