selamm günlük naber :P 12 haziran 2008 ögleden sonra ögle yemegini almak için eve geldim günlügüme yazmak istedim
gün çok güzel basladı hemde cok ama cok güzel cantanem cankam bana dün gece guzel dersler verdi onun sayesinde vehayatim degisdi aileis sayesinde artık adı lazım olmayan sahıs yok benim bende mutlu olanlar grubuna gircem artık dedimya ben onu cokdan unuttum ama sadece hatıraları kaldı o hatıralarınıda siliyorum yawas yaws elimden siz ve cankam tutdugu surece gecicek inş bu acı günler sizi seviyorum iyiki varsınız
cankam cantanem sirinem tatlım sende iyiki varsın
serpil ablam sende bi anne sevkatı buldum sende tsk ederim yazıların için
pffff ne kadar sıcak ya ankara bu gün :d yandım dukkan bir az kalaba yarın yarıs günü :p
pazar günleri göl bası dısında
ivedikde kapalı bi otoparkda gece 12 1 arası toplanıp sabaha kadar aynı yarısların gece versiyonu var bazı ozel musterilerimiz haftanın son kontrolu için bu gunu seciyo ve persembe ve cumartesi günleri haliyle bi yıgılma oluyo dobi haylazz hayvan :D sabah elimi ısırdı yaa kanara yaa off ekmek doruyordum elime atladı daha dorusu ekmegi ısırdı ama ufakda olsa elimi çizdi bu arada ufak dedigim hayvan 96 kilo :ğ saf kan sivas kangalı ne ise
hayatımı degisdirdiniz hayatim degisdi ailesi sizin sayenizdfe mutlu ve umutlu olucam