18-01-2010, 12:37 PM
|
#200 (permalink)
|
Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Depresyon telkinini dinlemeden olmuyor, iyi mi bir yamukluk vardı, zaten bendee amaaaann!! kim düz ki biz yamuk olmayalım, demii laptop uma kavuşuyorum İnşallah, ahh bide babamm internetten alışveriş fobisini yenebilsee Bugünlerde, yine olmak istediğim gibiyim. Kendimi 'save'ledimm, yandığım zamann tekrardan alacağımm. Böyleyken çoğu şey daha güzel. İçimm biraz daha rahat. Işığımm biraz daha parlakk. Yolum, azıcık daha kısa. Sevenim, biraz daha çok. Dertlerim, sevenlerimden az. . Saman alevi gibi giyinen öfkeni hemenn dindirebiliyorum, kimseye zarar vermeden. Büyüdüğümü farkediyorum. Kendi hayatıma tepeden bakıyorum, ve görüyorum birşeyler. İyi birşeyler. Değişim. Dün, annemle konuştuk, biraz. Sağolsun kanat takıp uçurdu beni. Hafifledim, bayağı. Yaşamak için bir neden daha, Şükürler olsun!! dedim. Sımmsıkı sarıldım geceye. Ayakta tutan ne varsa benii, sımmsıkı sarıldım ellerinee Birazdan deriiiinn bir nefes alacağııımm, ve herşey biraz daha güzele doğru gidecekk. . Hepinizi seviyorum, Kalın sağlıcaklaa |
| |