Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2010, 03:59 PM   #3 (permalink)
moRgana
Teğmen

moRgana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
77 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
moRgana is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birini Yere Düşürmek :D

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz eskiden buna benzer birşeyi arkadaşlarımıza yapıyorduk.Yapan olmuştur muhakkak.Arkadaşımızın önüne geçip gözlerini kapamasını söylüyorduk.Sonra ölmüş birinin adını söylemesini istiyorduk.Onun ruhunu çağırıyormuş gibi bişiler diyorduk.Ya da o diyordu.O kısmını tam hatırlayamıyorum şimdi. Sonra ellerimizle ona dokunmadan aşağıdan ykarıya doğru ellerimizde enrji varmış ve onunla kollarını yukarı çekiyormuşuz gibi hareketler yapıyorduk kolları yukarı doğru çekildiğinde gözlerini açmasını söylüyorduk.Kollarını gerçekten yukarda buluyordu.Bunu bana da yapmışlardı.(ben yaptığımda belki kendi kaldırıyordur diye düşünmüştüm)Gözlerimi açtığımda bende şaşırmıştım.Farkında olmadan kollarımı yukarı kaldırmışım. Ya da biz öyle koşullandırıyorduk kendimizi.Bun da net çözemedim daha. Belki ufak da olsa yetenek vardır:D Bu söylediğini deneyeceğim birini bulduğumda :)

Oyunlar biz de yapardık ama bu kolları kaldırma kısmı falan yoktu yani :D sadece ölmüş birinin adını söylettiriyorduk :D merak ettim şimdi bu kolları kaldırmayı ben öyle bişi yapmadım yapılmadı da :D kollarını yukarı kaldırdığını hissedebiliyor musun o anda ??
moRgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla