Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2010, 09:50 PM   #485 (permalink)
master8566
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Alıntı:
aynaz8279 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım ve bi sorunum var burayamı yazmam gerekiyor bilemedim 19 martta mahkemem var boşanma davam eşimi çok seviyorum ve boşanmak istemiyorum oda beni çok seviyor ama bir inada bu hale getirdi bunu nasıl engellerim yani rabbim bilir herşeyide çekim yasaında iste olsun diyor eşimin bana geri dönmesini istiyorum eşim diyorum aslında hikayem çok farklı dügünüme 20 gün kala terketti beni annesi istemiyor diye çok seviyorum onu oda beni eminim ne yapayım nasıl yapmalıyım boşanma olmasın hep birlikteyim onla mı demeliyim karar veremedim 8 aydırlı ayrıyız yardım edermisiniz teşekkürler
Annesi istemedi diye sevdiği kadını terkeden erkekten bir halt olmaz bana göre,gerçekten sevse terkeder mi ya? Canım Ailem dizisindeki erkek güzeli gibi olur olsa olsa... Bence hiç üzülme bu ayrılık için ,hatta sevinmen lazım,düşünsene ya seni düğünden sonra veya çocuk olduktan sonra filan terketseydi? Çekim Yasasını seni gönülden sevecek harika bir eş çağırmakta kullan bence...
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla