Konu: VEDA
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2010, 01:22 AM   #5 (permalink)
Neptün
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: VEDA

Merhaba sevgili zeus,

Zeus, bildiğim kadarıyla Yunan Mitolojisinde en güçlü ve en önemli tanrıdır. Bu kullanıcı adını seçmişsin kendine. Ben olsaydım bu kulanıcı adının hatrına sırf, kendimi güçlendirir ve güçlendirirdim. çünkü aslında hepimiz birer Zeus'uz. Hepimiz tek başımıza Zeuslarız. Ama ancak bunun farkına varıp bir şekilde Zeusluğumuzun hakkını verdiğimiz sürece zeusuz. Biz zaten Zeusuz diyip boş oturmamak lazım :P

Şimdi telkinlerin çok etkili olduğuna inanıyorum. Hem bende hem de tavsiye ettiğim arkadaşlarda çok etkili oldu. Tamam sitede bir sürü insan zaten etkisini görüyor. Ama bizzat şahit olduğum için eminim. Çünkü gizli gizli dinlettiğim insanlarda bile oldu. Ne olduğunu bilmedikleri halde az da olsa değişim gösterdiler.

İnanmıyorum ben bir insan istedikten sonra o insanın değişmeyeceğine. Mümkün değil yaa hakikaten istedikten sonra bir şeyi elde etmemek mümkün değil (Allah'ın istemedikleri dışında tabii).
Nasıl bir bilinçaltın var bilmiyorum ama bir örnek vermek istiyorum

Benim kilo problemim var. Kilo vermek için o kadar çok yöntem var ki. Diyet yapmak, spor yapmak, telkin dinlemek, zayıflatıcı ilaçlar kullanmak, zayıflatıcı çaylar içmek, diyet bandı kullanmak vs.
Bunların hepsini denedim kilo vermek için (telkinler hariç). Ama hiçbiri hiçbir işe yaramadı! Diyet yaparak kilo veremedim. Pilates yaparak kilo veremedim. Bant bir b*ka yaramadı. İlaçlar keza! Kilo veremedim tabii.
Şu anda kilo vermeye çalışıyorum yine. Ama bu kez çok farklı çünkü yöntemi değiştirdim.
Diyet yapmıyorum, yediklerime dikkat ediyorum. Daha az yiyorum. Telkin dinliyorum. Haftada 3 saat dans kursuna gidiyorum. Eskiden kısa mesafelere dahi toplu taşıma araçları ile giderken şimdi gidilebilecek mesafelere yürüyerek gidiyorum. Yürüyorum. Bunları 3 haftadır yapıyorum. 4 kilo verdim.

Sevgili shamanic hanım bir keresinde telkinleri dinlerken bir yandan da 'batsın bu dünya' dinlersen bir b*ka yaramaz tarzında bişey söylemişti (b*k kısmını ben uydurdum :D ) Çok haklı inanılmaz haklı! Çünkü bunu da deneyimledim. Bu site ile hmm ne zamandı 2 yıl kadar önce tanıştım. Telkinleri dinlemeye başladım. Bende de işe yaramadı. Çünkü arkadaşlarımla(çünkü en çok onlarla beraberdim) saygılı değildik birbirimize. Hep kötü sözler, her şeyle dalga geçmeler... O zamanlar bir site vardı. Belki bilirsiniz ogrish.com. Görülebilecek en berbat videolar resimler bu sitedeydi. Cesetler, bedeninin yarısı kopmuş insanlar, boğulmuş bebekler, otopsi videoları, cinsiyet değiştirme videoları... İnsanın psikolojisinin ağzına s*çacak videolar ( Bu arada forumda küfür yasak mı? ) Bir yandan ben bunları yaparken telkin nasıl kaldırsın benim 'kurşundan yükümü köpükten gövdesiyle'(necip fazıl'dan alıntı)?

Bir yandan böyle şeyler yapıp aynı zamanda da sırtı telkinlere yaslamak fayda etmiyor. Çünkü sadece diyetle kilo verilmiyor. Aynı zamanda spor da yapmak gerekiyor, telkin de dinlemek gerekiyor.

Senin günlük yaşantın nasıl bilmiyorum. Ben yine de bunları paylaşmak istedim. Çünkü telkinlerin sende de işe yarayacağına inanıyorum. Tabii Pandora'nın kutusunu açmak ya da kapalı tutmak sana kalmış ;)