19-01-2010, 01:06 PM
|
#203 (permalink)
|
Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı
dostum bozdun gözlerimi insan bu kadar güzel yazar mı hiç | insan mıı!! Ben insan değilim! iyi bak varmı size benzer tarafıııımm teşekkürler arkadaşş beğendiysen ne mutlu banaa hayat ne güzel, bee Bugüüüünn, büyük bir güüünn!! Online Counter a tekrar başlıyoruuumm Sıralamada hep en altta olsam daa, olsun canım sağolsunn Annemle aramızdaki stand up lık tartışmaları bir derece ileri taşıdık, Ona meditasyon yapıyorumm Seviyorum O nu bee İçim içime sığmıyor şu ann İnsanoğlu bence ayçiçeği gibii olmalı, güneşini gördüğü zaman ona yönelmelii şu aaaann, enn yakın dostuum aradı ve benim için önemli işlerini iptal ettiğini söyledi. . Vay bee, onu da seviyorum çekim yasası bu heraldee şimdi bi AVM ye gideceğizz her ne kadar gıcık olsamda AVM leree, bu seferr herşey çoook kgüzel olacakk, çünnkü biricik dostumm ve ben varızz ohh bee!! bi rahatlamışımm kii. . Sannki çiçek tarlasının ortasındaymışım gibi mutluyumm, huzurluyumm Sizleri seviyorummmm,, iyi ki varsınııııııızz |
| |