sonunda çekim yasasını uygulamayı başardım galiba! bugüne kadar küçük şeyleri kendime çekmeyi başarmıştım bi kaç defa ama artık daha fazlasını yapabiliyorum sanırım.
yaklaşık 2-3 ay önce başladım telkinleri dinlemeye,1 ay sonra görmeye başladım faydasını.o zaman kadar son 3 yıldır çok mutsuzdum.evet ailem yanımdaydı,sağlıklıydım ama huzursuzdum.çünkü geçmişe takılmıştım,geçmişte yaptığım hatalara...geçmiş aklıma geldikçe hergeçen gün biraz daha fazla nefret ediyodum kendimden,onu niye yaptım,bunu niye düşünemedim,neden onunlaydım,şununlaydım,neden engel olamadım... demekten midem bulanıyodu bazen kendimden.tam 3 yılım böyle geçti.benimle aynı şeyleri yaşayanlar bilir geçmişle uğraşmaya başladığınızda ozamanda yaşarsınız bugünde değil,dolayısıyla soyutlanırsınız hayattan,insanlardan yalnız kalırsınız bazen benim gibi bi tek arkadaşınız dahi kalmayabilir
ama bigün tama dedim salıvericem gidicek geçmişimi ama kolay değil tabi derdinizi anlatacağınız biri dahi yokken bu durumdan kurtulmak.sonra bigün bu siteye rastladım tesadüfen forumları gezdim,telkinlere başladım tama dedim burası benim çıkış yolum
o andan itibaren söz verdim kendime artık ne olursa olsun pozitif olucam diye 2 ay geçti tutuyorum sözümü,tutabiliyorum.telkinler çok işime yaradı bu durumdan kurtulmamda başta atakan bey olmak üzere emeği geçenlere,bu sitedeki her güzel insana teşekkür ediyorum
biliyorum hergünüm bi önceki günden çok daha güzel olacak ömrüm boyunca!
gelelim çekim yasasına dedimya yalnızdım 3 yıldır aşk yoktu yani
çok çirkin olduğumu düşünmeye başlamıştm,kimse beni beğenmio vs...
karar verdim aşkı çekicem hayatıma yaklaşık 1 aydır yapıodum olumlamalarımı veee bingo
bir haftadır aman allahım hayatıma aşk yağıo resmen
ben istedim bi göz allah verdi 2 göz hatta 3. 3 kişi var kimi seçsem bilemiyorum:)) iyi olan kazansın artık:))hepsi şu son bir haftada çıktı meydana:)) neyse durum bu hepinize tavsiyem özellikle çekim yasasının,telkinlerin işe yaramadığını düşünenlere asla pes etmeyin,gönülden istenen hiç bişey cevapsız kalmıyo bu güzel evrende!hepinizin tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle,iyiki varsınız