Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2010, 09:42 PM   #10 (permalink)
muraturkom
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!!

Alıntı:
appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi dikkatli okudum yanlış anlamışım galiba ben aklımızdan geçeni uygulayamamak tarzında birşey sanmışım mesela birine birşey söylemek istiyoruz ama çekinip söyleyemiyoruz.
Yanlış anlaman bana önemli bir konuyu hatırlattı. Gerçi ana konu ekseninden sapacak ama ifade etmek gerektiğini düşündüm.

Üzerinde çalıştığımız konulardan bir tanesi de bu, bu güne kadar kırılır küser yada aşırı tepki alma çekincesiyle içinizde sakladığınız atomu patlatmaca.
" örn, Sevgilin sürekli seni şüphelendiren davranışları ile seni kuşkulandırıyor, onu kaybetmemek adına suskun kalıyorsun. İşte bir bomba bana bir günlüğüne cep telefonunu vereceksin, ben davranışlarından şüpheleniyorum" vb. kişilere göre değişen önemli konularda eleştirmece. Bunun sonucunda kişilere kendi kimliğimizi ortaya koyabilmemiz ve onlar karşısında dik durabilmemiz. En sonunda da hayatta dik olarak yürüyebilmemiz hedeflenizyor.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla