Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 04:43 PM   #57 (permalink)
dogan_blade
Guest

Standart Ynt: rüya yorumlanır

[quote=acemi-sirine ]
benimde rüyami yorumlarsaniz sevinirim

rüyamda bir arabanin icinde annem ben ve halamin iki tane kizi var. Düz yolda giderken önümüzde araba ile gidilmeyen tepe cikiyor ama tepe ayni yola benziyor. Oraya kendi gücümüz ile cikmamamiz gerek. Hepimiz arabadan iniyoruz ve cikmaya basliyoruz. Annem cikabilidi bende cikarken hep aklimdan daha kolay daha zahmetsiz de bir yol vardir bu teyepi asmak icin diye düsüne düsüne cikiyorum ve tam tepeye ulastigimde zorlanarak (asamiyacagim diye korku icinde yani) tepeyi asabiliyorum, arkamdan halamin büyük kizini da görüyorum tepeyi cikmaya ugrasan ama yari yolda kalmis, diger kizida hic cikmiyor bekliyor. Yola benzeyen tepeyi astigimda bi bakiyorumki sag tarafimda coook uzun ama düz olmayan zahmetsiz bir yol görüyorum, ciktigim yola benzeyen tepeye baglayan, icimden yine tabii diyorum dogru düsünmüsüm varmis daha kolay yol ama böyle zahmetli oldu ama uzun sürmedi diyorum

şirine merhaba en sevdiğim çizgi filmdir şirinler neyse sadete geliyim hayatın boyunca karsına çıkacak engelleri aşacagına
hep başarılı olacagına delalalet edebilir rüyan ,biraz inatçısın galiba ama inat iyidir bazı istisnai durumlar hariç .
birde ara ara yorumlara karısanar var lütfen sonucta rüyada ilk yorum rotayı belirler bu konuda bilginiz deneyiminiz yoksa lütfen kafadan yorumlar yazmayalım karsıdakine ters tepki olma riski varrr