Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı
Belli ki 2012 konusu seni çok etkilemiş. Ancak gaipten haberdar olan kim, bir tek Allah.
Şimdi sana soruyorum? Kaç yaşında öleceğini ve hangi biçimde gerçekleşeceğini bize söyler misin? Cevap ? Sevgili arkadaşlar, bu tür konular daima insanlık tarihinde ilgi çekici olmuştur. Ama kendi yaşantımızın içinde her bir 2012 vakası yaşamıyor muyuz sanki. Kendi işimde en iyi nasıl olabilirim, Derslerimi çalışırken yeni bir metot var mı konusu bence daha faydalı. |
("Ey Muhammed, sana kıyamet saatinin ne zaman gelip çatacağını soruyorlar, de ki: ' Onu ancak Rabbim bilir, onun vaktini O'ndan başka belirtecek yoktur. Göklerin ve yerin, ağırlığını kaldıramayacağı o saat, sizlere ansızın gelecektir.' Sen sanki öğrenmişsin gibi sana soruyorlar, de ki: 'Onu bilmek ancak Allah'a mahsustur, ama insanların çoğu bu gerçeği bilmezler." (Araf Sûresi: 7/187)
Selam arkadaşım ne zaman ne şekilde ölecegini kimse bilemez yanlız ALLAH bilir merak etme ben zaten bunun farkındayım ama şuda bi gerçek ki 2012 yılında bazı dogaüstü olaylar gerçekleşecek bunu yanlız ben söylemiyorum bilim adamları profösörler ve din bilginleri söylüyor konu hakkında biraz derinlemesine araştıma yaparsan daha iyi anlayacaksındır
ortaya bir tabak meyve konur isteyen alır isteyen almaz yarını sorgulamak düşünmek güzeldir ...
2012 de kıyametin kopacagına inanmış insanların yanlış bilgi edindiklerini aslında 2012 nin foton çagının 3. evresi oldugunu kıyametin ne zaman kopacagını yanlız allah ın bilecegini söylüyorum
..