Alıntı:
masterphidias Nickli Üyeden Alıntı
Annesi istemedi diye sevdiği kadını terkeden erkekten bir halt olmaz bana göre,gerçekten sevse terkeder mi ya? Canım Ailem dizisindeki erkek güzeli gibi olur olsa olsa... Bence hiç üzülme bu ayrılık için ,hatta sevinmen lazım,düşünsene ya seni düğünden sonra veya çocuk olduktan sonra filan terketseydi? Çekim Yasasını seni gönülden sevecek harika bir eş çağırmakta kullan bence... |
teşekkür ederim ilginize ben sadece eşimi geri istiyorum bu konuda yardım istiyorum hayatım kabus gibi psikologa git diyorlar 8 ay oldu onu okadar çok seviyorumki anlatamam sadece onu tekrardan hayatıma çekmek istiorum ve bilmedginiiz ruhani şeyler var yazmak istemiyorum annesi beni hiç sevmedi ve eşim çok caba sarfetti ailesiyle ikna etmek için ama ruhani bazı şeyler yaptırmışlar buna engel olmak için çekim yasasını kullanmak istedim zaten hayatta ne istediysem oldu farkında olmadan çekmişim hayatıma tek istegim eşimle boşanmamak bi mücize yani rabbim için ve evren için imkansız diye bişey yoktur bence TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BAŞKA BİRİNİ NE YAPAYIM 3 YIL BOYUNCA BİR KERE BİLE KAVGA ETMEDİK BİRDEN OLDU Bİ GECEDE EVİMİZİ TUTTUĞUMUZ GÜN BIRAKTI HERŞEYİ YANİ ANLATAMIYORUM İŞTE RUHANİ ŞEYLER DİYEYİM ANLAYIN O YÜZDEN TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BEN ONU ÇOK SEVİYORUM VE 8 AYDIRILI ÇIRPINIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN İLGİNİZE TEKARRDAN TEŞEKKÜRLER
YANİ BUNLA İLGİLİ Bİ YOL GÖSTERSENİZ YETER BANA