Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2010, 02:33 PM   #82 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz küçük şeylerle mutlu oldukça büyükleri de gelecek, ben inanıyorum Ben de bununla ilgili çok şey yaşıyorum, okulda ağzıma mantı tadı geliyor, eve bir geliyorum annem mantı yapmış En son bir dergide yararlı yiyecek&içeceklerin arasında "domates suyu" görmüştüm şişe içindeki hali gözümün önüne geldi içiyormuşum gibi hissettim, bilerek veya isteyerek yapmamıştım canım çekmişti sadece ama çok iyi imgelemişim Bizim eve de uzun zamandır alınmıyordu, ertesi gün eve bir geldim annem domates suyu almış. Halbuki annem ne o dergiyi okumuştu ne de aramızda bir konuşma geçmişti, markette gözüne takılmış, almış. Annelerle kesinlikle telepatik bir iletişimimiz de var.
Bende de aynı şey oldu Zeynep'çim. Dağcılık klübüyle dağda sporumuzu icra ettiğimiz bir gün, o kadar çok yorulmuşuz ki oturup dinleniyoruz, ben bir acıkmışım sorma aklıma 3 ayrı yemek türü geldi ben onları düşünürken benim önümde sadece börek ve meyve suyu vardı :D Akşam eve gittiğimde bir de ne göreyim annem sofrayı hazırlamış ve masa da bugün düşündüğüm 3 yemek. Tarif edilmez yaşanır bir duygu, hele ki yorgun ve acıkmış olunca