Konu: Sorgu-lama
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2010, 02:48 PM   #6 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Sorgu-lama

Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili tatlıCadı bu yazının ana fikrini istersen bir kez daha gözden geçir. Bana darılma, küsme ama ana fikir "düşüncelerin bedene hükmederek onu kontrol edebilmesi " beklentisi değil mi?
Cadı'mız ''Saçlarımın ağaracağı anı ben seçmeliyim; göz rengimi..'' demiş
Yazısını iyi oku ve bunlara nasıl hükmedebileceğini dile getirmiş. Göz rengini saç rengini doğacağın anneyi belirleyebilmenin imkanı yok fakat düşüncelerini ve düşüncelerinin meydana getirdiği olay ve sonuçları kontrol edebileceğini söyledim. Örneğin saç ağarmasını ele alalım, annem 42 yaşında saçlarında beyazlar var babam 44 yaşında saçlarında en çok 1 veya 2 tel beyaz var. Bu olay genetiğine işlenmiş. Fakat şu da var ki stresli mutsuz bir yaşam tarzı, insanların sorunlarını kafaya takıp büyütmesi saçın ağarmasını kolaylaştıracak önemli etkenler. Bu da kişinin elinde olan şeyler. Yani yine düşünce tarzı ve yaşam felsefesi üzerine kurulu şeyler. Düşünce bedene belli bir yere ve sınıra kadar hükmeder. Soru sorulmuş gerekli cevap verilmiştir. Ayrıca sende görüşünü dile getirmişsin küsme darılma yoktur bende. Umarım sende de yoktur. Sevgiler...