Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2010, 09:42 PM   #208 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Açıkçası, telkin dinlemekten başka hiçbir şeye zaman ayırıp kendim için çaba harcamadım. . Harcayamıyorum. Yapamıyorum. Yapmak istiyorum, ama yapamıyorum. Nasıl desemm, içimden gelmiyor. Bir an içimm öylesine rahat oluyor kiiii!! O zaman herşey işte böyle devam edecek, siyorum. . Ama bir süre sonra öle olmadığını, olmayacağını görüyorum. Yapay etkenlerin bu kadar nüyük etkiye sahip olduğu benim hayatım dediğim çember bölük pörçük olmuşş. . Yanında bu bir çemberdir yazmasa, çember olduğu anlaşılamayacak. . Böyle gelmiş, böyle gider; demek istemiyorum; ki değişimi ne kadar istediğimi siz de biliyorsunuz. . Ama bu yolda harcadığım zamanı boşa geçmiş gibi görüyorum. Bu, tamamen istemdışı bir hâl. . Assla öyle düşünmek istemem, ama bir bina için temel atıyorum; her ne kadar hiç önemsemesem de; 3. şahıslar beni gözardı ederek mahfediyorlar herşeyi. . Her seferinde acaba nerede hata yaptım, diyerek enn baştan başlıyorum; tahminimce her geriye dönüş vaktinde bir öncekinden daha fazla yol kat etmiş oluyorum. . Sonuca ulaşmak için sabrediyorum. . Ufak tefek engelleri (tek celsede olmasa da) boşamam lazım iyiki varsınız, hepinizi çok seviyorum. teşekkürler. .