Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2010, 08:50 AM   #66 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

yeni bir güne merhaba
bu sabah çok mutlu ve neşeli bir şekilde kalktım
aslına bakarsan gece uyurken bile yarı-uyanık vaziyetteydim hal böyle olunca ruh halimin sakin ve çok mutlu olduğunu sezebiliyordum..bugünleri de gördüm ya şükürler olsun..

gece uyurken telkinleri daha rahat dinlemenin yeni yöntemlerini keşfediyorum kendimce...eskiden yatarken pijamamın üstüne cebi olan bir yeleğim vardı mp3 çaları o cebe koyup yatardım...ancak insan uyurken sağa sola döndüğü için ve mp3 çalar da ya sağ yada sol cepte olduğu için onun olduğu tarafa döndüğümde potluk yapıp rahatsızlık veriyordu veya cebimden yatağın içine düşüyordu...
bu gece kıskacından pijama altının beline tutturdum...ama sağ veya sol tarafa değil...tam karnımın üstüne...çok da rahat oldu artık yelek giymeme de gerek kalmadı..sağa sola dönerken potluk da yapmıyor...çok rahat bir gece geçirdim... kulaklıkları da artık kulağımın içinde sokmuyorum yakamın içine sokuyorum..kulağım duysun diye de sesi yüksek açıyorum..oradan duyuyorum..o yöntem de iyi oldu insanın kulakları da acıyabiliyor..insan yeni şeyler akıl edince ne kadar seviniyor arkasına kıskacı boşuna koymamışlar tabi neden o özelliğinden yararlanmadım ki bugüne kadar :)

ha bir de geçenlerde bütün olumlamaları toplayıp içlerinden en beğendiklerimi seçtiğimi söylemiştim ya...onlar toplam 4 tane A4 kağıdı kadar varlar..ama ben okumaktan bıkmıyorum..umarım bu kadarı çok fazla değildir..zarar görmem heralde...napıyım halletmem gereken çok konu var ve beklemek istemiyorum..önce tereddüt ettim ama sonuçta bunlar olumlu ifadeler..ilaç değil birşey değil..herhalde aşırı doz olayı olumalada söz konusu olmaz diye düşündüm..
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla